Dobrodošli u restoran Park Soline!

Gastronomski užici za najzahtijevnije nepce nude se u našem restoranu, smještenom direktno uz plažu, sa čije se terase, uređene u stilu karakterističnom upravo za naše podneblje, pruža nezaboravan pogled na pašmanski kanal i njegove brojne razasute otočiće. U sklopu restorana nalazi se i dalmatinska konoba sa kominom, u kojoj gosti mogu uživati u tradicionalnoj ribljoj i mesnoj dalmatinskoj kuhinji a onim gostima kojima je draža brza prehrana, na raspolaganju su razne vrste pizza iz krušne peći i grill.

Ponuda hrane temelji se na mediteranskoj kuhinji, sa specijalitetima iz mora, ali je prilagođena i ukusu gostiju iz različitih dijelova svijeta. Nudimo Vam i mogućnost organizacije različitih događanja – obiteljskih svečanosti, banketa i domjenaka, kao i sastanaka.

Restoran se nalazi u kampu Park Soline, neposredno uz more, desetak minuta hoda od centra grada Biograda na Moru.

Ljubazno osoblje našeg restorana čeka na Vas, rezervirajte odmah Vaš gastronomski užitak!


HACCP certifikat HACCP certifikat
 

Adresa:Put Kumenta 16
Telefon / Fax: + 385 / 23 – 386 – 172
E-mail :restoran@campsoline.com

 

CAFFE BAR

Neposredno uz šetnicu koja se proteže duž cijelog kampa a uz najatraktivnije biogradske plaže vodi Vas do samog centra grada, smješten je Caffe bar.

Na njegovoj terasi, gosti uz dobru kapljicu mogu uživati u prekrasnom pogledu na more, dok u večernjim satima uživaju u animacijskom programu te raznim prigodnim manifestacijama kampa.

TOČIONICA VINA

Još su stari Grci znali cijeniti vino i ugodu koju ono pruža, te smo po grčkom bogu vina Dionizu nazvali i našu točionicu vina.

Uređenu kao vinski podrum sa puno detalja omogućili smo cijenjenim gostima da dožive pravi dalmatiski ugođaj prilikom kupnje te degustacije najkvalitetnijeg crnog i bijelog vina proizvedenog od autohtonih vrsta grožđa sa dalmatinskog krša, kako primorskog tako i Dalmatinske zagore.

Online Booking

Izmjena/odjava »