Pravilnik ponašanja

 1. Prilikom dolaska, svaki gost je dužan donijeti jedan službeni dokument na recepciju za policijsku prijavu i za potrebe uprave kampa.
 2. Gost je dužan provjeriti svoju prijavu kako bi odmah mogao upozoriti na nastalu pogrešku ili promjenu.
 3. Izbor parcele povjerava se upravi kampa koji određuje pravila i propise kojih se gosti obvezuju poštivati. Promjena parcele nije moguća bez odobrenja uprave kampa.
 4. Sve vrste vozila, posebice motorna vozila, mogu se koristiti samo za prijevoz pri smještaju ili odlasku iz kampa tijekom dopuštenog vremenskog razdoblja. Vozilom se mora upravljati umjerenom brzinom do 10 km/h, te poštivati različite prometne znakove unutar kampa. Radi sigurnosti gostiju ulazak u kamp motornim vozilima nije moguć u vremenskom periodu od 24:00 do 07:00 sati.
 5. Gosti moraju poštivati privatnost i mir drugih gostiju u svako doba. Tijekom "tihih sati" uporaba ikakvih izvora buke (automobila, el. alata, instrumenata, radio aparata i dr.) nije dopuštena.
 6. Račun se može platiti u Kunama i kreditnim karticama (Mastercard, Maestro, Visa, American Express, Diners). Odlazak obvezuje napuštanje kamp mjesta do 12 sati.
 7. Strogo je zabranjeno:bacanje otpadaka po kampu (za to postoje odgovarajuća mjesta za odlaganje); paliti vatru u kampu i na plaži , kopati rupe na parcelama, uništavanje borova i crnike, te vješanje užadi kao i ograđivanje parcele i natkrivanje kućice i predprostora. Predprostori kućica, baldehini itd. trebaju za zimovanje biti demontirani i pospremljeni u kamp kućicu. Kućica mora imati vidljivo istaknut broj.
 8. Maloljetnim osobama smještaj je moguć samo uz pratnju roditelja ili skrbnika.
 9. Odrasli su izravno odgovorni za ponašanje svoje djece u svako doba, te njihova buka, živost ili igra ne smiju narušavati mir ostalih gostiju. Pristup higijenskim prostorijama djeci je dozvoljen u pratnji odrasle osobe.
 10. Uprava kampa nije odgovorna za izgubljene ili ukradene predmete ili štetu na osobama i njihovom vlasništvu koje nije direktno povezano sa nemarnošću osoblja kampa, niti za štetu uzrokovanu lošim vremenom ili okolnostima izvan naše kontrole.
 11. Od gostiju se očekuje da prihvate upozorenje ili savjet od strane djelatnika kampa u određenim situacijama.
 12. Posjetitelji naših gostiju mogu ući na područje kampa uz dopuštenje uprave kampa. Posjetitelji su dužni priložiti svoj službeni dokument te ostaviti svoje vozilo na parkiralištu ( ispred recepcije) kampa. Dnevnim gostima je dozvoljeno da ostanu na području kampa najviše 4 sata. Ukoliko ostanu duže, bit će im naplaćena dnevna cijena prema važećem cjeniku.
 13. Vlasnik motornog ili plovila na jedra dužan je poštivati odredbe Lučke kapetanije kao i znakove koji su izvješeni unutar kampa i na plažama.
 14. Psi nisu dozvoljeni na plaži.

Temeljem zakona o zaštiti od požara Republike Hrvatske zbog sigurnosti boravka gostiju na teritoriju kampa ZABRANJUJE se svaka uporaba roštilja s otvorenim plamenom (drva, ugljen) i upućuju se gosti na određenu lokaciju ( za te potrebe postavili smo na 4 mjesta roštilj ) gdje se isti koristi uz sve mjere koje propisuje Zakon o zaštiti od požara Republike Hrvatske.

Navedena pravila kampa se predaju gostu na dolasku i izložena su na recepciji. Ulaskom u kamp se stoga podrazumijeva poštivanje navedenih pravila. Uprava kampa zadržava pravo udaljavanja svakoga za koga se smatra da narušava sklad i sigurnost kampa.

Online Booking

Izmjena/odjava »