O nama

Poštovani posjetitelji dobro došli na stranice Ilirije d.d. - Biograd na Moru.

Ilirija d.d. je tvrtka sa više od 50 godina tradicije, osnovana davne 1957.g., sa sjedištem u Biogradu na Moru. Nalazi se u društvu malobrojnih turističkih tvrtki koje u svom poslovanju obuhvaćaju sva tri segmenta turističke ponude:hotelijerstvo, nautiku i kamping.

Danas je jedna od 20-tak vodećih turističkih kompanija u Hrvatskoj koje predstavljaju okosnicu hrvatskog turističkog razvoja. Jedna je od tri vodeće turističke tvrtke u Zadarskoj županiji i nositelj ukupnog gospodarskog i turističkog razvoja Biograda na Moru.

Naši objekti smješteni su na najatraktivnijim i najprestižnijim lokacijama uz plaže okrunjene Plavom zastavom i s prekrasnim pogledom na Pašmanski kanal. U neposrednom okruženju čak 4 nacionalna parka te 3 parka prirode Biograd predstavlja idealnu destinaciju za upoznavanje svih prirodnih i kulturoloških ljepota Hrvatske.


Više informacija O NAMA naći ćete u našem Korporativnom profilu (pdf).

 

Nagrade i certifikati

                    Društveno odgovorno poslovanje                  Certifikat  ISO 9001-Lloyd's Register

HACCP certifikat                                          Index DOP-a                                 Certifikat  ISO 9001

 

Zeleni ključ

Kamp „Park Soline” je jedan od dva hrvatska kampa dobitnik međunarodnog priznanja Zeleni ključ, ekološke oznake koja se dodjeljuje isključivo smještajnim objektima koji smanjuju svoje negativne učinke na okoliš kroz optimalizaciju potrošnje energenata, sortiranje otpada i educiraju svoje osoblje i goste o svim aspektima zaštite okoliša i održivog razvoja. 
17.12.2013.
 

Online Booking

Izmjena/odjava »