Adrenalin

Trekking

Trekking

Hodajte po prirodi tempom kojeg sami odredite, izbacite svu negativnu, prikupite svu pozitivnu energiju i spremni ste za nove radne pobjede.

Više >>
Mountain Biking

Mountain Biking

Otkrijte čari najvećeg prirodnog jezera u Hrvatskoj - P.P. Vransko jezero na biciklu. Oko cijelog jezera proteže se biciklistička staza dužine oko 30 km. Proći taj put biciklom oduševiti će svakog ljubitelja biciklizma i prirode.

Više >>
Canoe Safari

Canoe Safari

Zaplovite savršeno bistrim vodama rijeke Zrmanje, njenim bistrim i bajkovitim koritom, osluškujte njezine zvukove, upijajte sklad i mirnoću njenog toka. Ova iskonska ljepotica neće nikoga ostaviti ravnodušnim.

Više >>
Rafting

Rafting

Jedan od najboljih raftinga u ovom dijelu Europe nalazi se u našoj neposrednoj blizini. Ljepotica Zrmanja, njene savršeno bistre vode, veličanstveni kanjoni ostavljaju bez riječi sve one koji se prepuste njenim dinamičnim brzacima.

Više >>
Paintball

Paintball

Adrenalin, miris zemlje, šume, razmišljanje, odlučnost i brzo reagiranje samo su djelić onoga što će Vaš team doživjeti u ovom najpopularnijem i najuzbudljivijem ekstremnom sportu.

Više >>
Bungee Jumping

Bungee Jumping

Stati na rub mosta...strah...nervoza...napetost...odbrojavanje i skok u plavetnilo trenutak je koji se teško može riječima opisati. A nakon toga ono što se pamti zauvijek, adrenalin, uzbuđenje, smješak na ustima.

Više >>

Online Booking

Izmjena/odjava »