Kamp Park Soline

Kamp PARK SOLINE je smješten u hladu guste borove šume, uz samu pješćanu i šljunčanu plažu, na 20 ha atraktivnih parcela za smještaj kampera, kamp prikolica i šatora, koje se stepenasto spuštaju prema obali. Nalazi se nedaleko od centra Biograda do kojeg Vas ugodnom šetnjom uz najatraktivnije biogradske plaže vodi novoizgrađena šetnica.

Unutar kampa gostima su na raspolaganju moderno uređeni sanitarni prostori, strojevi za pranje i sušenje rublja, mjenjačnica, internet caffé i supermarket. U sklopu kampa nalazi se i restoran «Park Soline» koji svakodnevno nudi razne mediteranske specijalitete. Gostima je na raspolaganju prostrana terasa s preko 200 sjedećih mjesta, s pogledom na more, u hladu borove šume s mirisom lavande ,kadulje i ružmarina...

Za aktivni odmor u blizini kampa mogućnosti su neograničene:tereni za tenis, stolni tenis, mali nogomet, skijanje na vodi, ronjenje, jedrenje, iznajmljivanje bicikla, jogging, rolanje, odbojka na pijesku, boćanje, pješačenje i organiziranje izleta u atraktivne nacionalne parkove (NP Krka, NP Kornati, NP Paklenica…) ili povijesne gradove ( Zadar, Šibenik ).

Priznanja

- Kamp Park Soline je izabran među 10 najboljih hrvatskih kampova - the Top Camping Croatia
- Dobitnik nagrade za kvalitetu od 2008 do 2019 godine od strane Kamping Udruženja Hrvatske
- Certifikat ISO 9001
- Međunarodno priznanje zaštite okoliša - ZELENI KLJUČ

Kamp Park Soline je jedan od dva hrvatska kampa dobitnik međunarodnog priznanja Zeleni ključ, ekološke oznake koja se dodjeljuje isključivo smještajnim objektima koji smanjuju svoje negativne učinke na okoliš kroz optimalizaciju potrošnje energenata, sortiranje otpada i educiraju svoje osoblje i goste o svim aspektima zaštite okoliša i održivog razvoja.

Osoblje CAMPA PARK SOLINE će učiniti sve da udovolji vašim željama i potrebama za što ugodniji boravak.

HACCP
HACCP certifikat
Index DOP-a
Index DOP-a
ISO9001
Certifikat ISO 9001
 
Zeleni ključ