Pravilnik ponašanja

1. Prilikom dolaska, svaki gost je dužan donijeti jedan službeni dokument na recepciju za policijsku prijavu i za potrebe uprave kampa.
2. Gost je dužan provjeriti svoju prijavu kako bi odmah mogao upozoriti na nastalu pogrešku ili promjenu.
3. Izbor parcele povjerava se upravi kampa koji određuje pravila i propise kojih se gosti obvezuju poštivati. Promjena parcele nije moguća bez odobrenja uprave kampa.
5. Gosti moraju poštivati privatnost i mir drugih gostiju u svako doba. Tijekom "tihih sati" uporaba ikakvih izvora buke (automobila, el. alata, instrumenata, radio aparata i dr.) nije dopuštena.
6. Račun se može platiti u Kunama i kreditnim karticama (Mastercard, Maestro, Visa, American Express, Diners).
7. Strogo je zabranjeno:bacanje otpadaka po kampu (za to postoje odgovarajuća mjesta za odlaganje); paliti vatru u kampu i na plaži , kopati rupe na parcelama, uništavanje borova i crnike, te vješanje užadi kao i ograđivanje parcele.
8. Maloljetnim osobama smještaj je moguć samo uz pratnju roditelja ili skrbnika.
9. Odrasli su izravno odgovorni za ponašanje svoje djece u svako doba, te njihova buka, živost ili igra ne smiju narušavati mir ostalih gostiju. Pristup higijenskim prostorijama djeci je dozvoljen u pratnji odrasle osobe.
10. Gosti kampa koji posjeduju bicikli osobite vrijednosti dužni su siti propisno osigurati ( držati bicikl zaključan ili pod nadzorom ) te prilikom prijave predati dokument ili tvornički broj bicikla.
11. Uprava neće snositi odgovornost u slučaju krađa, nezgode ili oštećenja na imovini ili osobama niti će preuzeti odgovornost za štete nastale uslijed grmljavine, tuče, oborenih stabala, grana ili borovih šišarki, bolesti, epidemija, požara, prirodnih katastrofa i dr.  Gostima se savjetuje da, kod osiguravajuće kuiće prema vlastitom izboru, osiguraju svoju imovinu od mogućih rizika boravka u kampu.
12. Od gostiju se očekuje da prihvate upozorenje ili savjet od strane djelatnika kampa u određenim situacijama.
13. Posjetitelji naših gostiju mogu ući na područje kampa uz dopuštenje uprave kampa. Posjetitelji su dužni priložiti svoj službeni dokument te ostaviti svoje vozilo na parkiralištu ( ispred recepcije) kampa. Dnevnim gostima je dozvoljeno da ostanu na području kampa najviše 4 sata. Ukoliko ostanu duže, bit će im naplaćena dnevna cijena prema važećem cjeniku.
14. Vlasnik motornog ili plovila na jedra dužan je poštivati odredbe Lučke kapetanije kao i znakove koji su izvješeni unutar kampa i na plažama.
15. Psi nisu dozvoljeni na plaži.
16.U kamp je zabranjeno uvoditi neprijavljene osobe, vozila i plovila. Osoba koja bude zatečena neprijavljena unutar kampa plaća kaznu od 150,00 Eur po osobi i mora odmah napustiti kamp. Osobi kod koje je pronađena neprijavljena osoba Uprava može otkazati ugovor/boravak bez obveze na povrat već uplaćenih sredstava. 
17.Zabranjeno je izvođenje bilo kakvih radova na parceli i smještajnom objektu (mobilna kućica i kamp prikolica) bez prethodnog odobrenja Uprave kampa.
 


Temeljem zakona o zaštiti od požara Republike Hrvatske zbog sigurnosti boravka gostiju na teritoriju kampa ZABRANJUJE se svaka uporaba roštilja s otvorenim plamenom (drva, ugljen) i upućuju se gosti na određenu lokaciju ( za te potrebe postavili smo na 4 mjesta roštilj ) gdje se isti koristi uz sve mjere koje propisuje Zakon o zaštiti od požara Republike Hrvatske.

Navedena pravila kampa se predaju gostu na dolasku i izložena su na recepciji. Ulaskom u kamp se stoga podrazumijeva poštivanje navedenih pravila. Uprava kampa zadržava pravo udaljavanja svakoga za koga se smatra da narušava sklad i sigurnost kampa.