U samom kampu nalaze se tereni za sportske aktivnosti: tereni za odbojku na pijesku, stolovi za stolni tenis i boćalište.

Također se uz stručno vodstvo organizira i aerobic u kampu, a u neposrednoj blizini kampa se nalazi tenis centar te biciklistička staza koja vodi do i okolo parka prirode Vransko Jezero.

Novoizgrađena šetnica Vam omogućava ranojutarnje relaksacijsko trčanje i opuštajuće popodnevne šetnje ili vožnje biciklom uz prekrasne plaže sve do samog centra grada Biograda.

Sadržaji u kampu

Najam bicikla

Uživajte u izazovnim bike-stazama oko Vranskog jezera ili se jednostavno rekreirajte po stazama biogradskog gradskog parka i obale.

Odbojka na pijesku

Zaigrajte odbojku na uređenom terenu kampa Parka Soline. U kupaćem kostimu, sunčanim naočalama i kapi okušajte se u ovom omiljenom sportu mladih.

Fitness na otvorenom

Sprave za vježbanje na otvorenom omogućuju zabavnu rekreaciju koja je primjerena za sve generacije.

Sadržaj u Biogradu

Tenis

Igrajte na 14 vrhunskih terena s noćnim osvjetljenjem. Tereni su opremljeni svlačionicama, WC-ima te caffe - barom i pizzeriom. (info: Recepcija kampa)

Sportovi na moru

Na gotovo svim plažama tijekom ljeta možete uživati u raznovrsnim sportovima na moru. Zabavite se uz vožnju skuterom, okušajte se u skijanju na moru.

Ronjenje

Naši ronilački izleti osmišljeni su za pojedince i grupe svih dobnih skupina.
Uživaj u suncu. Uživaj na plaži. Uživaj u ronjenju!


Istražite prekrasan i raznolik podmorski svijet veličanstvenog Jadranskog mora već ove godine!

Za više informacija kontaktirajte našeg instruktora ronjenja:
SAM NOIJA
Just Dive Croatia
Tel. +385 99 26 35 547
E-Mail. info@justdive-croatia.com

Škola plivanja

Iskoristite odmor u kampu Park Soline i naučite dijete tehnikama plivanja. Znati plivati nije samo važno umijeće, već donosi i pregršt zabave, istovremeno utječući na zdravlje i razvoj djeteta. Pod stručnim vodstvom voditeljice škole plivanja prof. Branke Dominis, upišite svog mališana u školu plivanja „Dupin“ i svjedočite tome kako će u kratko vrijeme proplivati kao ribica! Za djecu plivače od 4-12 g.

* Program se odvija na bazenu Ilirija, a sve informacije možete dobiti na tel: +385 98 558 238 .

Trekking - Škraping

Pravo je vrijeme da udahnete punim plućima. Hodajte po prirodi tempom kojeg sami odredite, izbacite negativnu i prikupite pozitivnu energiju. (Info: Turistička agencija Ilirija, tel: +385 (0)23 383 121)

Jahanje

Veličanstveni Paco, Furia, Elena i ostala ekipa neće Vas zasigurno ostaviti ravnodušnim. Obližnja škola jahanja, terensko jahanje, terapijsko jahanje na prekrasnoj lokaciji stoje Vam na usluzi. (Info: Turistička agencija Ilirija, tel: +385 (0)23 383 121)

Bird watching

Na Vranskom jezeru, sva godišnja doba pogodna su za promatranje ptica. Pripremite dvogled, mali notes, udobne čizme, sportsku odjeću i neka pustolovina započne. (Info: Turistička agencija Ilirija, tel: +385 (0)23 383 121)

Rafting

Jedan od najboljih raftinga u ovom dijelu Europe nalazi se u našoj neposrednoj blizini. Ljepotica Zrmanja, njene savršeno bistre vode, veličanstveni kanjoni ostavljaju bez riječi sve one koji se prepuste njenim dinamičnim brzacima.

Rafting staza na Zrmanji na dionici Mlini Žegar – Berberov buk dugačka je 14,5 km, a vožnja traje 2,5 – 3 sata ovisno o vodostaju rijeke.Prvi dio staze ( 6 km) ima nagib od 2,5 %te obiluje manjim brzacima i ne toliko zahtjevnim preprekama tj. manjim ili većim vodopadima. Nakon Velikog buka ( nakon 6 km ) koji je visok 11,9 m i koji se zaobilazi pješice nagib rijeke intenzivniji, zahtjevniji i veći. Neposredno iznad Velikog buka u rijeku Zrmanju ulijeva se rijeka Krupa koja je sliv vlastitog izvora i njene pritoke Krneze.

Cijeli tok rijeke praćen je prekrasnim kanjonom te vrlo specifičnom florom i faunom,a kanjon obiluje vrlo interesantnim speleološkim objektima-spiljama, ponornicama i podvodnim spiljama.

Temperatura rijeke samo je nekoliko stupnjeva ispod temperature mora.

Rijeka je kao stvorena za vodene sportove posebice kajak, kanu i rafting. Po svojoj je strukturi pogodna za turiste, početnike, drugim riječima prvi dio rijeke omogućava svakom turistu, sportašu početniku tj. svim željnim avanture i zaljubljenicima u prirodu da se bez većih opasnosti upoznaju sa rijekom, plovilom koje koriste i obrascem ponašanja na rijeci, što znači da u drugom dijelu rafting staze kad ona po strukturi postaje zahtjevnija imamo dobro pripremljenog i stručno instruiranog turistu, putnika namjernika ili sportaša početnika koji bez većih problema uz stručno vođenje voditelja ( skipera ) može uživati u ljepotama kanjona i istovremeno pomaknuti svoje ljudske i sportske granice.

Pročitajte više

Canoe Safari

Program izleta

Dolazak u našu bazu, koja se nalazi na cilju našeg izleta, u selu Muškovci u 10:00 sati. Uzimanje opreme i polazak prema startu u selo Kaštel Žegarski koji je udaljen 30 min vožnje.

Nakon opremanja, uputa o sigurnosti na rijeci i tehnici veslanja oko 11:30 kreće avantura koja traje 5 – 6 sati uz odmore i kupanja.

Tura je dugačka 15 km što traje 5-6 sati laganog veslanja sa odmorima. Zrmanja je na početku nešto mirnija, što je idealno za naučit osnove veslanja. Oko pola puta skrećemo u rijeku Krupu, prekrasno mjesto za odmor, sendvič i kupanje. Kada se vratimo u Zrmanju čeka nas slap od 11 metara koji naravno obilazimo. Drugi je dio rijeke nešto uzbudljiviji, više je slapića i brzaka. Ako uvijeti dopuste tu je i slap od 3 metra koji možemo proći i u čamcu. Umorni dolazimo na cilj i uz pjesmu u busu putujemo doma gdje dolazimo u večernjim satima.

Čamci i oprema

Koristimo stabilne sit-on-top kajake za dvije osobe. Svaki kajak ima i vodonepropustan kontejner volumena 25 litara (za kameru, dokumente, suhu odjeću, hranu…) i dva vesla, sigurnosni prsluci i kacige.

Ponijeti sa sobom

Stare tenisice, sandale ili neoprenske šlape za vodu, kupaći kostim, suhu odjeću, sendviče, vodu, kremu za sunčanje, trakicu za naočale.

Hrana i piće

Hrana i piće nisu uključeni u cijenu i dobro je da ih gosti sami ponesu. U Muškovcima možete kupiti sendviće, hamburgere, pivo i osvježavajuća pića.

Pročitajte više