Biograd Boat Show

Biograd Boat Show

26.10. - 30.10.2022.
24. Biograd Boat Show - najveći jesenski nautički sajam u regiji

Zadovoljstvo nam je najaviti 24. Biograd Boat Show 2022., najveći jesenski nautički sajam u regiji, sajam s najvećom stopom rasta, koji će se održati od 26.10. - 30.10.2022.

Biograd Boat Show tradicionalno se održava u marini Kornati u Biogradu, jednoj od tri najveće marine na Jadranu u kojoj se tijekom godine održi preko 50 regata i manifestacija pri čemu marinu Kornati posjeti zavidni broj od 50.000 nautičara, što je čini jedinstvenom na Jadranu.

Sajam je prepoznat po posebnoj, gostoljubivoj atmosferi primorskog grada sa šarmom, Biograda. Obogaćena je kvalitetnom infrastrukturom organizatora, Ilirije d.d., koja uključuje marinu Kornati, hotele Ilirija sa svojim restoranima i pratećim sadržajima.

Pokretni pontonski most povezuje centralnu marinu Kornati sa marinom Kornati zapad, nudeći jedinstven i atraktivan izlagački doživljaj.

Formula za uspjeh

    Dobar odabir termina
    Odlična opremljenost Ilirije d.d. popratnim sadržajima
    Gostoljubiv, slikovit, kraljevski grad Biograd
    Najbolje cijene za izlagače i za posjetitelje

Boat Show doživljaj

Svakog dana sajma zalazak sunca označava kraj izlaganja i početak večernjeg programa, nudeći vrhunske ugostiteljske i zabavne sadržaje. Nastavljaju se u centru grada, nadomak marine, do kasnih sati. Mi to nazivamo "Boat Show doživljaj", a rezultirao je snažnom reputacijom susreta poslovnih ljudi, kao i brojnih posjetitelja koji manifestaciju doživljavaju kao odmor.

Kao vlasnik navedenih objekata, Ilirija d.d. je u mogućnosti stvoriti vrhunski Boat Show doživljaj, pritom nudeći izlagačima i posjetiteljima najpovoljnije cijene svih usluga, za nerazmjerno veću vrijednost.
 

www.marinakornati.com ili www.bbs.com.hr
Kontakt: tel. +385 23 386 147, fax. +385 23 384 500

 

 

Pročitajte više

Bike & Wine Tour 22.05.2022.

Bike & Wine Tour 22.05.2022.

22.05.2022. u 11.30h
Jedinstvena biciklijada koja povezuje nezaboravne krajolike i baštinu ruralnih dijelova zadarske županije te najpoznatije vinarije šire regije.

Bike & Wine Tour

Datum održavanja:  22.05.2022. | nedjelja | - 11:30 h

Ova po mnogo čemu posebna biciklijada počinje u Polači, u Ražnjevića dvorima A.D. 1307 te se kreće put Nadina, utvrde Kličevice i Kaštela Benković u Benkovcu, unaprijed utvrđenom rutom.

Na putu su predviđena 4 stajanja na kojima će se predstaviti ukupno 7 vinarija sa mogućnošću degustacije.

Cjelokupna dionica je dužine 39 km a sudionik koji uspješno odvozi navedenu rutu, odnosno skupi sve potvrde od svake vinarije dobija prigodan poklon na završnoj svečanosti u Ražnjevića dvorima A.D. 1307 u Polači, gdje će biti organiziran  ručak  za sve sudionike biciklijade.

Opći uvjeti:
Vozači startom biciklijade usvajaju ove propozicije i voze na vlastitu odgovornost. Organizator ne snosi odgovornost za djela učinjena od strane vozača prema trećim osobama.
Organizator zadržava pravo promjena uvjeta biciklijade bez prethodne najave.

Obavezno nošenje zaštitne kacige bez koje nastup neće biti dozvoljen.

Dobna granica: Preporučena dobna granica za maloljetnike je 14 godina, uz obaveznu pisanu izjavu roditelja/staratelja. Svi natjecatelji mlađi od 18 godina dužni su donijeti pisanu izjavu roditelja/skrbnika o suglasnosti za nastup na utrci.


 Kotizacija iznosi : 100,00 Kn
 Preuzimanje brojeva:  od 10:00 – 11:00h

Prijava OBAVEZNA !

ONLINE PRIJAVE

 Organizatori:
Ilirija d.d. - Biograd na Moru u suradnji s TZ Grada Benkovca i  BK AKS Stankovci
 
Mjesto održavanja: Polača, Nadin, Benkovac
Kontakt podaci i info:
Ilirija Travel : Tel: 023 383 121, e-mail: info@ilirija-travel.com
BK AKS: GSM: 091 527 43 28, e-mail: bk.aks.stankovci@gmail.com
 

Pročitajte više

1001 novoposađeno stablo

1001 novoposađeno stablo

Sve u kampu je napravljeno u suradnji s ekolozima kako bi se krški krajolik uobličio u pristupačne terase oplemenjene mediteranskim biljem koje su okružene plavetnilom mora i predivnim gradskim plažama.


Ove godine smo uz postojećih 8000 stabala dodatno obogatili kamp s novim 1001 stablom. Prošle godine je u kampu  posađeno oko 260 stablašica i raznolikog mediteranskog bilja, a kroz studeni i prosinac više od 700, gdje dominiraju mediteranski grmovi poput oleandra (Nerium oleander), pitospore (Pittosporum tolara), lovora (Laurus nobilis), lavande (Lavandula officinalis), lipe (Tilia), mimoze (Acacia dealbata) i mnoge druge.
U 2020. godini kamp Park Soline nastavlja s još većim ulaganjem u ekologiju i zaštitu okoliša sadnjom više od 1000 stablašica i mediteranskog bilja, što će učiniti kamp pravim zelenim parkom u kojem možete uživati od ranog proljeća do kasne jeseni.
 

Pročitajte više