Biograd Boat Show

Biograd Boat Show

23.10. - 27.10.2024.
26. Biograd Boat Show - najveći jesenski nautički sajam u regiji

Zadovoljstvo nam je najaviti 26. Biograd Boat Show 2024., najveći jesenski nautički sajam u regiji, sajam s najvećom stopom rasta, koji će se održati od 23.10. - 27.10.2024.

Biograd Boat Show tradicionalno se održava u marini Kornati u Biogradu, jednoj od tri najveće marine na Jadranu u kojoj se tijekom godine održi preko 50 regata i manifestacija pri čemu marinu Kornati posjeti zavidni broj od 50.000 nautičara, što je čini jedinstvenom na Jadranu.

Sajam je prepoznat po posebnoj, gostoljubivoj atmosferi primorskog grada sa šarmom, Biograda. Obogaćena je kvalitetnom infrastrukturom organizatora, Ilirije d.d., koja uključuje marinu Kornati, hotele Ilirija sa svojim restoranima i pratećim sadržajima.

Pokretni pontonski most povezuje centralnu marinu Kornati sa marinom Kornati zapad, nudeći jedinstven i atraktivan izlagački doživljaj.

Formula za uspjeh

    Dobar odabir termina
    Odlična opremljenost Ilirije d.d. popratnim sadržajima
    Gostoljubiv, slikovit, kraljevski grad Biograd
    Najbolje cijene za izlagače i za posjetitelje

Boat Show doživljaj

Svakog dana sajma zalazak sunca označava kraj izlaganja i početak večernjeg programa, nudeći vrhunske ugostiteljske i zabavne sadržaje. Nastavljaju se u centru grada, nadomak marine, do kasnih sati. Mi to nazivamo "Boat Show doživljaj", a rezultirao je snažnom reputacijom susreta poslovnih ljudi, kao i brojnih posjetitelja koji manifestaciju doživljavaju kao odmor.

Kao vlasnik navedenih objekata, Ilirija d.d. je u mogućnosti stvoriti vrhunski Boat Show doživljaj, pritom nudeći izlagačima i posjetiteljima najpovoljnije cijene svih usluga, za nerazmjerno veću vrijednost.
 

www.marinakornati.com ili www.bbs.com.hr
Kontakt: tel. +385 23 386 147, fax. +385 23 384 500

 

 

Pročitajte više